VÅRE PRODUKTER

Enkel Trelast har inne det meste til konkurransedyktige priser og er bemannet med fagpersonell som vil kunne gi deg veiledning og råd. Vi har det meste til hus, hytter, vedlikehold og renovering. Vi tilbyr utkjøring av varer og utlån av tilhenger. Kom innom for en trygg handel.

ENKEL TRELAST OG BYGGEVARE

Vi har det meste til hus, hytter, vedlikehold og renovering i tillegg til utkjøring av varer.

Alt innen TRELAST

Levering heim

Vi leverer kostnadsfritt i Hjelmeland kommune. Du kan ringe inn din ordre og få det levert hjem, eller til din hytte.

Erfarne fagfolk

Alle våre ansatte har lang erfaring fra bransjen og kan gi faglige råd og veiledning til ditt byggeprosjekt. Vi har også egen tømmermann for å gi de beste rådene..

Trelast utsalg

Vi har alt av byggevarer til nybygg, rehab og terasse. Det vi ikke har skaffer vi på kort tid. Spør oss gjerne om råd.

Nærmiljø

Selv om nærbutikken er viktig for et levende lokalsamfunn, vil du bli overrasket over både vårt utvalg og konkurransedyktige priser.

Leverandører

Vi leverer kvalitetsprodukter far Glava, Moelven, Monier, Isola, Plastmo, Gilje, Byggma, Fiibo, Kahrs, Boen for å nevne noen. Enkel Trelast er en del av Byggi kjeden som igjen er en del av Optimera.

Stort utvalg

Selv om vi er en nærbutikk på Hjelmeland vil du bli overrasket over utvalget vårt. Du vil finne det meste du har behov for til ditt byggeprosjekt. Det vi ikke har på lager skaffer vi på kort tid.

VI eR veldig flinke på

Gulv og parkett

Kom innom vår butikk på Hjelmeland i Ryfylke for en prat om gulv og se vårt utvalg. Vi kan gi deg faglige råd omkring valg av riktig gulv og parkett. Vi kan også tilby legging av gulv.

VI ER veldig flinke på

Trelast og isolasjon

Vi har godt utvalg i trelast og byggevarer, samt isolasjon. Skal du bygge vil vi også gi deg faglige råd og veiledning. Vi har også tømmermenn i Enkel Bygg om behovet oppstår.